"Arkitekttegnet og bygget efter dine ønsker"
Slider
 
Kunderne siger

Kunderne siger

Helle og Mogens i Rødovre fandt efter langt tids forgæves søgen efter et større hus - i stedet en skøn grund med et gammelt hus på en dejlig villavej.

- Vi boede i forvejen i Rødovre og ville gerne blive her, da børnene går i institutioner her. De forholdsvis få huse, der var store nok, var alle meget dyre, og alle krævede en renovering. Vi regnede os frem til, at alle ville være forbundet med store varmeudgifter. Derfor stod det hurtigt klart, at det bedst kunne betale sig, at bygge nyt.

- Vi købte grunden og solgte vort eget hus med ét års overtagelse, og så gik vi igang med at se på typehuse. Ingen af dem passede til os, og flere var ikke indrettet til vore behov. Desuden passede ingen af dem til vores grund, som er ret smal. Vi så omkring 15 forskellige og med de tilvalg, der skulle skræddersys til os, blev husene alt for dyre som nøglefærdigt hus.

Vi fandt endelig en arkitekt, der tegnede et hus ud fra vores ønsker, og det blev Jels Huse, der skulle bygge huset. Det blev et lykkeligt møde, for Torben Møller Jensen fra Jels Huse, fandt frem til og udviklede flere skræddersyede detaljer, der endte med at gøre slutresultatet helt perfekt til os. Huset er energimæssigt et 2020 hus med en beregnet varmeudgift på 6.000 kroner for hele 224 m2 i to etager. Det har været en stor fordel for os at kunne bygge med Jels Huse, for vi har haft en løbende dialog under hele processen.

Det har betydet, at vi langt inde i byggefasen stadig kunne træffe flere valg om materialer og andet. Det kan man ikke med et typehusfirma. Det var et etableret kvarter vi valgte at bygge i, men det til trods, har der ikke været byggegener for nogen.

Vi kan varmt anbefale at bygge drømmehuset med Jels Huse og Torben Møller Jensen.

Cookie- og privatlivspolitik